Βασιζόμαστε στην συγκεκριμένη κορνίζα 30x40 για να φτιάξουμε σύνθεση από φωτογραφίες Σαντορίνης, φωτογραφίες του Rosebay και τις εικόνες/γκραβούρες που έχουμε χρησιμοποιήσει στο website
Βλέπετε πέντε κορνίζες με φωτογραφίες από την Σαντορίνη:
Πέντε κορνίζες με τις εικόνες/γκραβούρες από το website:
Και πέντε εικόνες με λεπτομέρειες Rosebay:
Και μία ενδεχόμενη σύνθεση των εικόνων στον τοίχο του πρωϊνού:
Έχει αρκετό ενδιαφέρον! Η σύνθεση κορνιζών τραβάει σίγουρα το ενδιαφέρον και δημιουργεί οικειότητα. 
Ελπίζω να σας αρέσει η συγκεκριμένη πρόταση!
Προηγούμενη παρουσίαση:
Ο συγκεκριμένος χώρος του πρωϊνού/γευμάτων είναι αρκετά ουδέτερος με αποτέλεσμα αρκετά visuals (όπως τοπία της Σαντορίνης ή άλλες φωτογραφίες) να μην μπορούν να χρησιμοποιηθούν γιατί θα "απορροφηθούν" από το υπόλοιπο ουδέτερο σκηνικό. Από την άλλη έχουμε το σήμα Rosebay το οποίο έχει πολλές ενδιαφέρουσες απεικονίσεις, τις οποίες βλέπετε παρακάτω. Βασικός μου στόχος είναι να εκπλήσσω ευχάριστα τον επισκέπτη με τις διαφορετικές εναλλακτικές παρουσιάσεις του σήματος. Ελπίζω να σας αρέσουν οι παρακάτω προτάσεις. Είναι μία εκτύπωση σε μέταλο στην photolab ή εκτύπωση σε "μουσαμά" και τελλάρωμα.
Πολύ ενδιαφέρον pattern που προκύπτει από την σύνθεση στοιχείων του σήματος. Φανταστείτε το σε μεταξωτό μαντήλι, παρεό ή πετσέτα (ροζ ή γαλάζια). Και σαν εκτύπωση κρεμασμένη στον τοίχο θα έχει πολύ ενδαφέρον, δίνει χρώμα, τονώνει την εταιρική εικόνα :-)
Εδώ γίνεται μία προσπάθεια να χρησιμοποιηθεί μία εικόνα αρχιτεκτονικής, αρκετά αφαιρετική ώστε μόνο να δημιουργείται η εντύπωση-προσμονή να περιηγηθούμε. Περιμετρικά υπάρχουν στοιχεία του σήματος, δημιουργείται μία ενδιαφέρουσα παράσταση αρκετά "ελληνική" λόγω των συμβόλων.
Ίσως η ωραιότερη πρόταση λόγω των χρωμάτων και της σύνθεσης. Παρατηρείστε ότι παρουσιάζονται και καρδιές και σκαλοπάτια, καινούργια γραφικά στοιχεία που εμπλουτίζουν την σύνθεση. Αρκετά πρόσχαρο visual!
Ενδιαφέρουσα πρόταση γιατί εστιάζει και στην ποιότητα υπηρεσιών που παρέχονται στο Rosebay. Σίγουρα θα δίνει ένα χαμόγελο στους ικανοποιημένους πελάτες ενώ θα ενθαρρύνει τους λιγότερο ικανοποιημένους να εκφράσουν τους προβληματισμούς τους.